marți, 15 noiembrie 2011

CE? CUM? CAND? UNDE?

CE?
Ce va putem oferi?
- scrisori personalizate de la Mos Craciun, Mos Nicolae, Iepurasul de Paste;
- scrisori personalizate din partea personajului (de desene animate) preferat;
- diplome “de buna purtare” (felicitari pentru reusite “gradinaresti” sau “scolaresti”, pentru indreptarea unui comportament sau, in general, pentru orice realizare a copilului dumneavoastra pe care doriti sa o subliniati in mod pozitiv, oferindu-i o bucurie in plus) din partea oricarui personaj preferat;
- cartulii de colorat cu personajele preferate, daruite, ca surpriza, de autorul scrisorii (recomandam un format A5, de 8-10 pagini);
 - carțulii color sau alb negru (pentru picii care prefera sa le coloreze ei insisi), cu mici rime in limba engleza, in general din seria „educative”: literele alfabetului, animale de la ferma etc;
Sugestia noastra este sa optati pentru „pachete” de servicii: scrisorile personalizate vor avea un impact mai mare daca vor fi insotite de o diploma si/sau de o carticica de colorat.
Daca doriti, pentru copiii ceva mai marisori, putem introduce in cartile de colorat si pagini cu „probleme”: un labirint de rezolvat, niste deosebiri de identificat, etc.

 CUM?
Cu ajutorul dumneavoastra !
Succesul unui astfel de mesaj este legat de veridicitatea acestuia.
Pentru aceasta, avem nevoie de cateva informatii legate de copil, de pasiunile lui, de prietenii sai, de activitatile si rezultatele de la gradinita sau de la scoala, de activitatile optionale in care este implicat in timpul liber. Ne este de ajutor daca ne comunicati numele celui mai bun prieten, al catorva colegi, rolul pe care l-a jucat in serbarea de sfirsit de semestru sau de an,  lista de daruri alcatuita pentru Mosul si, in general, orice element pe care il doriti inclus in textul scrisorii. Pornind de la datele pe care ni le oferiti, noi vom recreea aura de basm care ii incanta pe micuti.

CAND?
Oricand doriti !
Daca Mos Nicolae, Mos Craciun sau Iepurasul de Paste sunt legati de date fixe din an, zanele si spiridusii, Mickey sau Ben10 sunt disponibili tot timpul anului, si cu siguranta au destule lucruri interesante de povestit !
In cazul scrisorilor simple sau al diplomelor, timpul de pregatire a materialului este in general de o zi, la care se adauga perioada de livrare.

UNDE?
Dupa destule experiente in colaborarea atat cu Posta Romana cat si cu firme de curierat, alegerea noastra este sa recomandam firma de curierat, pentru distributia scrisorilor. Avantajele sunt multiple, legate de durata de livrare si de “detalii tehnice” cum ar fi datele ce vor completa rubrica “Expeditor”. Cu siguranta o stampila de “Polul Nord” are mai multe sanse de a impresiona, iar scrisorile noastre sunt gandite astfel incat sa ofere o portita catre Lumea Povestilor, de aceea aspectul plicului si datele trecute pe acesta sunt importante si este de dorit sa se pastreze imaginea de ansamblu. In plus, riscul ca scrisorile sa se rataceasca este considerabil diminuat.
Dezavantajul legat de expeditia corespondentei prin firma de curierat este reprezentat de costurile putin mai mari. De aceea, daca se doreste, putem colabora cu dumneavoastra si prin intermediul Postei Romane. Desigur ca in acest caz vom fi nevoiti sa expediem plicul – surpriza ambalat clasic, deoarece Posta Romana nu accepta completarea cu date fictive a rubricii “Expeditor”. În plus, trebuie sa va deplasati la oficiul postal cel mai apropiat pentru a intra in posesia corespondentei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu