marți, 15 noiembrie 2011

VINE, VINE MOS CRACIUN...!

Dragi parinti,

Sunt sigura ca ai vostri copii v-au invatat (daca mai era cazul) sau v-au reamintit cat de frumoasa este Varsta Copilariei ! Stiu ca ati redescoperit, alaturi de ei, magia basmelor, a creioanelor colorate, a desenelor animate; datorita lor ati gustat din nou cacaoa cu lapte de dimineata; datorita lor ati gasit vechea reteta de sodou a bunicii; pentru ei s-au reinventat Iepurasul de Paste, Mos Nicolae, Mos Craciun, spiridusii si zanele.
Am decis sa va ajutam sa colorati si sa parfumati lumea copilariei lor oferindu-le ocazia - atat de apreciata de cei mici ! - de a "discuta" cu Mos Craciun si, de ce nu, cu oricare dintre personajele preferate.
Mos Nicolae ii poate "trage de urechi" pentru pozne, dar va renunta la a le lasa temuta nuielusa in ghetute caci stie ca are de-a face cu pitici buni la suflet; Mosul va confirma primirea scrisorii cu lista de jucarii dorite  si le va aprecia picturile facute la gradi; Iepurasul de Paste le va lasa o reteta simpla de chec, briose sau fursecuri, de facut in joaca impreuna cu mama sau bunica.
Dar de ce nu le-ar explica insusi Mickey Mouse cit e de frumos sa iti ajuti prietenii? Donald Duck le poate povesti despre sentimente, stiut fiind faptul ca el insusi este cel mai temperamental ratoi din lume. Goofy le poate da o mina de ajutor in a-si depasi complexele; Barbie sau Tinkerbell le va vorbi fetitelor despre moda, trenuletul Thomas si prietenii sai ii vor spune cum sunt copiii pe care i-au intalnit cat au colindat lumea larga. Winnie the Pooh este maestru al povestilor despre albine, Spiderman este eroul preferat al tuturor baieteilor, iar Manny din Epoca de Gheata este un maestru intr-ale dinozaurilor. 
Daca invitatia de a pasi in lumea copilariei va surade, intoarceti inca o "fila" pentru a incepe mica noastra aventura !

CE? CUM? CAND? UNDE?

CE?
Ce va putem oferi?
- scrisori personalizate de la Mos Craciun, Mos Nicolae, Iepurasul de Paste;
- scrisori personalizate din partea personajului (de desene animate) preferat;
- diplome “de buna purtare” (felicitari pentru reusite “gradinaresti” sau “scolaresti”, pentru indreptarea unui comportament sau, in general, pentru orice realizare a copilului dumneavoastra pe care doriti sa o subliniati in mod pozitiv, oferindu-i o bucurie in plus) din partea oricarui personaj preferat;
- cartulii de colorat cu personajele preferate, daruite, ca surpriza, de autorul scrisorii (recomandam un format A5, de 8-10 pagini);
 - carțulii color sau alb negru (pentru picii care prefera sa le coloreze ei insisi), cu mici rime in limba engleza, in general din seria „educative”: literele alfabetului, animale de la ferma etc;
Sugestia noastra este sa optati pentru „pachete” de servicii: scrisorile personalizate vor avea un impact mai mare daca vor fi insotite de o diploma si/sau de o carticica de colorat.
Daca doriti, pentru copiii ceva mai marisori, putem introduce in cartile de colorat si pagini cu „probleme”: un labirint de rezolvat, niste deosebiri de identificat, etc.

 CUM?
Cu ajutorul dumneavoastra !
Succesul unui astfel de mesaj este legat de veridicitatea acestuia.
Pentru aceasta, avem nevoie de cateva informatii legate de copil, de pasiunile lui, de prietenii sai, de activitatile si rezultatele de la gradinita sau de la scoala, de activitatile optionale in care este implicat in timpul liber. Ne este de ajutor daca ne comunicati numele celui mai bun prieten, al catorva colegi, rolul pe care l-a jucat in serbarea de sfirsit de semestru sau de an,  lista de daruri alcatuita pentru Mosul si, in general, orice element pe care il doriti inclus in textul scrisorii. Pornind de la datele pe care ni le oferiti, noi vom recreea aura de basm care ii incanta pe micuti.

CAND?
Oricand doriti !
Daca Mos Nicolae, Mos Craciun sau Iepurasul de Paste sunt legati de date fixe din an, zanele si spiridusii, Mickey sau Ben10 sunt disponibili tot timpul anului, si cu siguranta au destule lucruri interesante de povestit !
In cazul scrisorilor simple sau al diplomelor, timpul de pregatire a materialului este in general de o zi, la care se adauga perioada de livrare.

UNDE?
Dupa destule experiente in colaborarea atat cu Posta Romana cat si cu firme de curierat, alegerea noastra este sa recomandam firma de curierat, pentru distributia scrisorilor. Avantajele sunt multiple, legate de durata de livrare si de “detalii tehnice” cum ar fi datele ce vor completa rubrica “Expeditor”. Cu siguranta o stampila de “Polul Nord” are mai multe sanse de a impresiona, iar scrisorile noastre sunt gandite astfel incat sa ofere o portita catre Lumea Povestilor, de aceea aspectul plicului si datele trecute pe acesta sunt importante si este de dorit sa se pastreze imaginea de ansamblu. In plus, riscul ca scrisorile sa se rataceasca este considerabil diminuat.
Dezavantajul legat de expeditia corespondentei prin firma de curierat este reprezentat de costurile putin mai mari. De aceea, daca se doreste, putem colabora cu dumneavoastra si prin intermediul Postei Romane. Desigur ca in acest caz vom fi nevoiti sa expediem plicul – surpriza ambalat clasic, deoarece Posta Romana nu accepta completarea cu date fictive a rubricii “Expeditor”. În plus, trebuie sa va deplasati la oficiul postal cel mai apropiat pentru a intra in posesia corespondentei.

PRETURI

·                     scrisori personalizate de la Mos Craciun, Mos Nicolae, Iepurasul de Paste – 10 lei;
·                     scrisori personalizate din partea personajului (de desene animate) preferat – 10 lei;
·                     diplome din partea oricarui personaj preferat – 7 lei;
·                     cartulii de colorat cu personajele preferate, daruite, ca surpriza, de autorul scrisorii (recomandam un format A5) – 50 bani/pagina
·                     carțulii color sau alb negru (pentru picii care prefera sa le coloreze ei insisi), cu mici rime in limba engleza, in general din seria „educative”: literele alfabetului, animale de la ferma, scurte povestiri biblice, fructe și legume, casa, sarbatorile, corpul uman etc –50 bani/pagina;

LISTA PRODUSE

SCRISORI

            Aveti aici cateva modele de scrisori de la Mos Craciun si cateva modele de scrisori din partea personajelor de desene animate.
            Puteti alege unul dintre fundalurile prezentate sau (mai ales in cazul personajelor preferate) puteti opta pentru orice personaj doriti; daca acesta nu se afla deja in albumul nostru, cu atat mai bine! avem o sansa de a ne imbogati portofoliul.


DIPLOME

            Aveti aici cateva modele de diplome.
            Puteti alege unul dintre fundalurile prezentate sau  puteti opta pentru orice personaj doriti.


CARTI COLORAT

Anotimpuri:
                        Primavara
                        Vara
                        Toamna
                        Iarna
Animale (orice animale, mamifere, pasari, pesti, realiste sau stilizate)
Sarbatori (Craciun, Paste, Haloween, Valentine’s Day,  Ziua Mamei, etc)
Masini
Avioane
Vapoare
Circul
Plante (flori)
Numere (planse color model, planse alb-negru, cifrele scrise in limba engleza)
Uniti punctele (pentru a obtine un desen care poate fi ulterior colorat; punctele sunt reprezentate de litere sau cifre care trebuie unite in ordine alfabetica, respectiv crescatoare)
Colorati dupa legenda (un desen alb-negru de linii ce se intersecteaza, care trebuie colorat conform instructiunilor, pentru a descoperi un personaj sau o scena de poveste);
Desene animate (scene/personaje din orice desen animat preferat):
                        Bug’s Life
                        Cinderella
                        Donald si Daisy
                        Doamna si Vagabondul
                        Lion King
                        Mica sirena
                        Mickey Mouse
                        Peter Pan
                        Pinocchio
                        Scooby
                        Tarzan
                        Winnie the Pooh
                        Hello Kitty
                        Etc.
            Orice alt subiect doriti sau il pasioneaza pe cel mic in momentul in care decideti sa faceti comanda.


CARTULII EDUCATIVE IN LIMBA ENGLEZA

Cartulii de 10-20 de pagini ale caror titluri sunt mentionate in lista de mai jos. Au texte de citeva cuvinte in limba engleza, scrise cu caractere mari. Sunt ideale pentru deprinderea catorva cuvinte in limba engleza.
Fiecare dintre ele este disponibila si in varianta color, si in varianta alb negru. Asadar, daca doriti, puteti opta pentru varianta combinata (pagina color ca model, pagina alb-negru pentru distractia celui mic) sau pentru varianta alb-negru cu coperta color).

            Alfabetul (cate o cartulie de aproximativ 14 pagini/fiecare litera a alfabetului)
            A Cat With a Hat
A Garden
A Leprechaun
An Easter Basket
Autumn
Build a Bird House
C
Cat Riddles
Christmas Riddles
Earth Day Riddles
Easter is Here
Easter Riddles
Easter Riddles1
Five Little Pumpkins
Fruit
Gingerbread Man
Halloween Riddles
Homes
I Can Draw
Life of Jesus
Lord’s Prayer
Men of the Bible, Old Testament
Mommy Bird
My Daddy
My Mommy
My Valentine
Noah’s Ark
Spring
Spring is Here
Spring Riddles
Summer
Thanksgiving
The Story of Creation
Time for School
The Night Before Christmas
Valentine’s Day Riddles
Winter is Here

CUM NE CONTACTATI

Va asteptam cu drag la adresa de mail scrisoaredelamosu@yahoo.com sau la numarul de telefon 0740034112.


Chiar daca nu tot timpul, suntem adesea on-line pe YM cu ID scrisoaredelamosu .


Va oferim prompt orice informatii suplimentare doriti si suntem deschisi la noi sugestii de colaborare, in masura in care ne sta in puteri sa va fim pe plac.