marți, 15 noiembrie 2011

VINE, VINE MOS CRACIUN...!

Dragi parinti,

Sunt sigura ca ai vostri copii v-au invatat (daca mai era cazul) sau v-au reamintit cat de frumoasa este Varsta Copilariei ! Stiu ca ati redescoperit, alaturi de ei, magia basmelor, a creioanelor colorate, a desenelor animate; datorita lor ati gustat din nou cacaoa cu lapte de dimineata; datorita lor ati gasit vechea reteta de sodou a bunicii; pentru ei s-au reinventat Iepurasul de Paste, Mos Nicolae, Mos Craciun, spiridusii si zanele.
Am decis sa va ajutam sa colorati si sa parfumati lumea copilariei lor oferindu-le ocazia - atat de apreciata de cei mici ! - de a "discuta" cu Mos Craciun si, de ce nu, cu oricare dintre personajele preferate.
Mos Nicolae ii poate "trage de urechi" pentru pozne, dar va renunta la a le lasa temuta nuielusa in ghetute caci stie ca are de-a face cu pitici buni la suflet; Mosul va confirma primirea scrisorii cu lista de jucarii dorite  si le va aprecia picturile facute la gradi; Iepurasul de Paste le va lasa o reteta simpla de chec, briose sau fursecuri, de facut in joaca impreuna cu mama sau bunica.
Dar de ce nu le-ar explica insusi Mickey Mouse cit e de frumos sa iti ajuti prietenii? Donald Duck le poate povesti despre sentimente, stiut fiind faptul ca el insusi este cel mai temperamental ratoi din lume. Goofy le poate da o mina de ajutor in a-si depasi complexele; Barbie sau Tinkerbell le va vorbi fetitelor despre moda, trenuletul Thomas si prietenii sai ii vor spune cum sunt copiii pe care i-au intalnit cat au colindat lumea larga. Winnie the Pooh este maestru al povestilor despre albine, Spiderman este eroul preferat al tuturor baieteilor, iar Manny din Epoca de Gheata este un maestru intr-ale dinozaurilor. 
Daca invitatia de a pasi in lumea copilariei va surade, intoarceti inca o "fila" pentru a incepe mica noastra aventura !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu